SUMMATIVE TESTS #2: Quarter 2 SY 2021-2022 (Modules 3-4) With Answer Keys


Navigate below to view and download all the available summative tests for GRADES 1-6. These STs intend to cover the most essential learning competencies in Weeks 3-4 or Modules 3-4 in the 2nd Quarter of SY 2021-2022.

Formative Assessment is an on-going process to provide learners with immediate feedback on how well they are learning. Results of this assessment are documented but not included in computing grades.

Summative Assessment is used whether learners have met the content and performance standards. The results of this assessment are used as bases for computing grades.

SUMMATIVE TESTS No. 2
QUARTER 2: SY 2021-2022
(MODULES 3-4, WEEKS 3-4)

GRADE 1: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD

GRADE 2: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD

GRADE 3: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD

GRADE 4: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD

GRADE 5: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD

GRADE 6: Q2 Summative Tests 2 - DOWNLOAD


FREE DOWNLOADABLE FILES FOR TEACHERS

(Updated for SY 2021-2022)

WEEKLY HOME LEARNING PLAN (WHLP)

DOWNLOAD

SUMMATIVE TESTS (With Answer Keys)

DOWNLOAD

PERFORMANCE TASKS (With Rubrics)

DOWNLOAD


SUMMATIVE TESTS #2: Quarter 2 SY 2021-2022 (Modules 3-4) With Answer Keys SUMMATIVE TESTS #2: Quarter 2 SY 2021-2022 (Modules 3-4) With Answer Keys Reviewed by DepEd Click on November 21, 2021 Rating: 5

5 comments:

  1. Friday Night Funkin is a completely independently developed game that is being wildly successful on both PC and Android. All you need is a PC running Windows or Mac. Enjoy!

    ReplyDelete
  2. FNF is a simple but very fun game. Have you ever played it? This is a game with fast reaction time, its rhythm, sound and graphics will surely make you feel excited. You will be the Boyfriend character and have to compete on stage with your rivals to win and win the hearts of your girlfriend and her dad. To do this you can visit the website kbh games and choose an opponent that matches your judgment.

    ReplyDelete
  3. Friday Night Funkin Mods this is my favorite game. FNF Games released in 2020 is a rhythm music game, action with famous cartoon characters. How to play

    ReplyDelete
  4. Naz Amigurumi Yılbaşı Geyiği Anahtarlık. Kişiye Özel Mavi Renk Makrome Anahtarlık 17 en uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile `da! En az 10 ad ve üzeri şipariş alınır. Son zamanlarda makrome iplerini çok kullanır olduk.Makrome duvar süsü modellerinde, makrome anahtarlık yapılışında ve daha birçok çalışmada.MAKROME ANAHTARLIK için 19 fikir anahtarlik, makrame, iplik elişiHayatınızın en mutlu ve unutulmaz günü için düğün temanız ile uyumlu konuklarınız için özel tasarım anahtarlık nikah şekeri ve hediyelikler. Rope 5mm. Hediyelik fikirler olarak da yapılan güzel çalışmalardan. Bunun için ise yeni başlayanlar için sitelerde bir çok model mevcut, araştırma yaparak da modele karar verebilirsiniz. Görüş. Gümüş Renk Makrome Anahtarlık. Hepsi el emeği. Anahtarlık Modelleri ve Fiyatları, makrome anahtarlık, macrame, makrome salıncak, makrome çanta, and even makrome duvar. Ürün ölçüleri. Tavuklu patates yemeği tarifi yemek yapmaya yeni başlayanların dahi kolayca pişirebileceği bir tarif. Birçok değişik renk üzerinden isteğe bağlı olarak yapımı imkanı sağlayan makrome anahtarlık modelleri, harika bir görünüm sunuyor. Makrome Anahtarlık İnce ipleri örmek ilk aşamalarda yapılan modeli göstermeyeceği için kalın makrome ipi seçmeniz yararınıza olacaktır. amigurumi, örgübebek, örgümodelleri, tiğ işleri, örgüişi, bezbebek, motif modelleri, nakış işleme Makrome İsme Özel Kapı Süsü 212,40 TL Favorilere Dileyenler ribbon ip kullanarak ribbon ipten supla yapılışı yapabilirler.

    Makromeye dair her şeye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu proje için gereken tüm malzemeleri Spagetti yarn dan temin edebilirsiniz. En Güzel ve Farklı Makrome Anahtarlık Modelleri. Anahtar klipsi rahat örebileceğiniz bir yere sabitleyin ve 4 adet 64 cm ip kesin ve anahtar klipsinden geçirin ve örmeye. Trend Aramalar. Makrome Kasnak Ayna Modelleri 16. anahtarlik, makrame, iplik elişi hakkında daha fazla fikir. Farklı KÜTÜR KÜTÜR KARIŞIK TURŞU TIĞİŞİ GÜL ANAHTARLIK YAPILIŞI İncili Kolye Yapımı Yeni başlayanlar için kolay ve basit tığ işi çanta RENKLİ KAZAK MODELİ YANDAN DÜĞMELİ ÇOCUK KAZAĞI Makrome İpten Telefon Çantası Yapımı. Nikah şekeri modelleri içerisinde eşsiz bir hediyeyi organizasyonunuza katılan herkese dağıtabilirsiniz. cm. Dekoratif Kaktüs Priz Kenarlığı, Ahşap Priz Çerçevesi, Çocuk Odası Duvar Dekoru, Renk Seçenekli Priz Süsü 2cm Makrome Anahtarlık, Telli Kanca Renk Seçenekli. Malzemeler: 4 adet 90 cm uzunluğunda makrome ipi 1 adet anahtarlık halkası Makas Tarak Ben makrome ipi olarak 2mm tek burgulu. Makrome Anahtarlık Sünnet iplikten 2 tane çanta yapabileceğiniz için artık ikisini de yanınıza alabilirsiniz. Firuze Makrome. Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde Model ve rengi belirtmediğiniz takdirde ilk görsel deki modelin krem rengi gönderilecektir.

    ReplyDelete
  5. PaylaÅŸ. Anahtarlıklar Sayfa 2 3 Ä°zmir KiÅŸiye Özel Butik Tasarım Davetiye Nikah Hediyelik. Yakin zamanda Makrome tekniginden faydalanarak bir anahtarlik yapmaya kalkistim. Makrome anahtarlık nikah ÅŸekeri olarak yapıp. Videoda 9 farklı temel makrome düğüm tekniÄŸinin yapılışını anlattım. BLOG Instagram Youtube Facebook Bize Ulaşın. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Makrome Anahtarlık Yapımı. Etiketli Baklava Model Makrome Anahtarlık Modelleri ve Fiyatı. Tarçın Makrome Anahtarlık NiÅŸan Hediyesi Krem. Bilgi alınız. Tükendi Renk Seçenekli Kartlı Makrome Örgü Anahtarlık Model 1 Söz NiÅŸah Düğün Hediyelik ₺5,00 ₺6,00 Tükendi Renk Seçenekli Makrome Örgü Anahtarlık Model 1 Söz NiÅŸah Düğün Hediyelik ₺4,00 ₺5,00 Tükendi. Makrome Balık Modeli Anahtarlık 30 Adet 177,00 TL Favorilere Ekle Hızlı Görünüm KarşılaÅŸtır. Makrome duvar süsünde kullanabilirsiniz. Tıkla en kaliteli Amigurumi Anahtarlık modelleri Makrome Anahtarlık Hediyelik Hepsiburada güvencesiyle ayağına gelsin RoseRoi 100 Adet Zincirli Anahtarlık Halkası Amigurumi Makrome Anahtarlık. BUNLAR DA Ä°LGÄ°NÄ°ZÄ° ÇEKEBÄ°LÄ°R Küçük Çanta Modelleri ve Fiyatları En Güzel Makrome Anahtarlık Modelleri ve Yapılışı Yapımı Kolay ve Güzel Makrome Çanta Modelleri 16 Farklı Minimal Kadın Takı Modelleri Minimal Gelin Tacı Modelleri ve Fiyatları En Güzel Minimal Yüzük Modelleri ÇOK OKUNAN YENÄ° YORUM Fake Story Önerileri.

    Kahve Fotoğrafları. Sipariş esnasında bu sunulan renk alternatifleri arasından istediğiniz rengi seçebilir, isim kartına da gelin ve damadın ismini yazdırabilirsiniz. 59,99 TL. Makrome gül anahtarlık yapımı. Son zamanlarda en çok tercih edilen örgüler arasında yer alan makrome ip ile örgü modelleri arasına girmeyi başardı. Name. Makrome Anahtarlık Kancası Model li Paket Belirtilen fiyat 2 adetlik paket fiyatıdır. Sizler icin basit makrome teknikleri ile yapabileceginiz bir anahtarlik modeli sectim. Makrome anahtarlık. Tercihinize göre size özel konsept hazırlıyoruz. Krom Dümen Anahtarlık 347as İmalat Dünyası imalatdunyasi. Görseldeki renkler dışında istediğiniz renkleri bize yazarsanız hazırlarız. Noyan Group. Tasarımları isteğinize göre görsel olarak düzenleyebiliriz. Kısım Kasnaklı Duvar Süsü. JELATİN POŞETTE ETİKETLİ MAKROME ANAHTARLIK EN AZ ALIM 10 ADETTİR Söz nişan kına nikah bebek şekeri bebek şekeri doğum günü SÜNNET HEDİYESİ GELİN HAMAMI KIZ İSTEME hediyelik ürünler etiket bilgisini adres kısmına doldurunuz ALIM ADETİNE GÖRE KARGOLAMA SÜRESİ VE KARGO ÜCRETİ DEGİŞE BİLİR ÜRÜN BİLGİSİ Kişiye özel. 176,00 TL. Makrome Anahtarlık Nasıl Örülür Örgü Modelleri. 4,00 TL 5,00 TL açıklama Renk. 9,75 TL. Whatsapp modeli kraft kağıda isim, tasarım vb. makrome anahtarlık, makrome anahtarlık fiyatları, makrome anahtarlık ipi, makrome anahtarlık modelleri, makrome anahtarlık malzemeleri, makrome anahtarlık.Örgü ve Makrome İpleri Ahşap Hobi MarketPriz Çerçevesi Modelleri. Kişiye özel hediyeler makrome bebek anahtarlık hediyelik. Bu kategoride el işi makrome anahtarlık modellerimize ulaşabilirsiniz.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.